perjantai 19. huhtikuuta 2013

Moooooi!

Ajattelin sitten minäkin perustaa blogin, kun kaikilla muillakin pikkutytöillä sellainen on. Oikeastaan olisin halunnut tehdä sen jo aikaisemmin, mutta näiti oli laiska eikä jaksanut auttaa! Olen siis Etta ja tällä hetkellä minulla on ikää kohta 9kk. Karvani on lyhyet ja kokoni on normaali. 

Asun kotonani näitin ja nisin kanssa Tampereella. Tänne muutimme Oulusta aika pian joulupukin vierailun jälkeen. En oikein tiedä mitä tästä Tampereesta pitäisi ajatella, sillä tänne muutettuani minut vietiin heti eläinlääkäriin ja sain lempinimen Jopi Jalkapuoli. Jalassani oli kasvuhäiriö ja sitä piti leikata. (Kuulin huhuja, että luu piti katkaista!) Tällä hetkellä jalkani on ok, juoksentelen sillä melkein kuin ennenkin. Eilen kävin ekaa kertaa koirakuntosalilla testaamassa kuntoani. Käytän kuulemma jalkojani tasaisesti (no daa, tottakai!) ja koordinaatiokykyni ovat päätä huimaavat. Juoksentelin kaikki laitteet läpi näitin ja nisin jutellessa fysioterapeutille, sillä en tykkää laiskistelusta ja hidastelusta. Näiti aina hidastelee kun pitäisi mennä ulos, siivota tai kuntoilla!

Minä taas pidän siivoamisesta ja pyykinpesusta. Parasta on auttaa nisiä imuroinnissa ja pölyjen pyyhkimisessä. Käyn aina välillä hakemassa vessasta luutuja, jotta kaikki pölyt muistettaisiin pyyhkiä. Yleensä siivoaminen menee kuitenkin siihen, että juoksen kotiani ympäri ja ihmiset yrittävät saada minua ja luutuani kiinni. Näitin kanssa juoksentelu on hauskaa, koska voitan sen aina ja pääsen pakoon. Nisi taas saa minut aina kiinni, se on niin ovela!

On muuten rankkaa tämä kirjoittaminen, tulee nälkä. Menen siis syömään!

Ps. Blogin nimi tulee saman nimisestä laulusta. On meinaan paras laulu ikinä. Kertoohan se sentään minusta ja minun pehmoleluista!

1 kommentti: